Deze speeltoestellen doen sterk denken aan de toestellen die in een speeltuin voor kinderen staan. Deze toestellen zijn alleen niet gericht op kinderen, maar op ouderen. Het doel van deze toestellen is om senioren meer te laten bewegen met een duidelijke focus op co√∂rdinatie en evenwicht. Deze compleet nieuwe lijn van bewegingstoestellen heb ik samen ontwikkeld  De Akker en TNO voor IJslander.

Inmiddels is dit concept door vele andere fabrikanten gekopieerd, wat je kunt zien als een compliment.

Maar wil je de beste doordachte bewegingstoestellen voor ouderen, gemaakt van 100% roestvast staal en volledig te recyclen? Dan kom je toch uit bij Fit4Life te koop bij IJslander .

Bij kijk hier de folder van Fifty+

Beweegtoestel-voor-ouderen-buiten-fitness-seniore
De Fifty+ Brugloper bestaat uit een helling en trap en is voorzien van een handleuning aan beide zijden. Op de trap en helling kan een variatie aan oefeningen worden gedaan. De oefeningen zijn gericht op balans, coördinatie en cardio bij het repeterend uitvoeren van een oefening.
Beweegtoestel-voor-ouderen-buiten-fitness-senioren
De Fifty+ Evenwichtsstraat bestaat uit schuine loopvlakken met aan weerszijden leuningen. De schuin aflopen leuningen dienen als verzwaring of afwisseling van de oefening. De Fifty+ Evenwichtsstraat biedt door de schuine loopvlakken een perfecte oefening om het loopvermogen te verbeteren.
Beweegtoestel-voor-ouderen-buiten-fitness-senioren
De Fifty+ Wankelweg heeft wankelende stapstenen en aan weerzijden ondersteunende handgrepen. De handgrepen lopen schuin af voor verzwaring en/of afwisseling van de oefening. De wankelende stapstenen maken de oefening geschikt voor revalidanten en ouderen, want op dit toestel kan het loopvermogen en de balans worden verbeterd.
Back To Top