ServicePunt Stalling

Alles wat het verblijf van de bezoeker in het centrum veraangenaamt bieden we graag aan.

In een ServicePunt Stalling staan comfort en service voorop. En we gaan verder dan alleen de bezoeker op de fiets. Iedere bezoeker van het centrum kan er bijvoorbeeld naar de WC, een paraplu lenen, zijn/haar tas in een kluisje plaatsen of informatie krijgen over leuke activiteiten in het centrum.

Verder voldoet een ServicePunt Stalling altijd aan de volgende eisen:

  • Een strategische locatie: Daar waar de fietser toch al geneigd is af te stappen omdat hij zijn bestemming bereikt heeft. Dus niet achteraf in een zijstraat.
  • Aantrekkelijke uitstraling: De stalling heeft een aantrekkelijk en open karakter met een winkel-achtige uitstraling.
  • Goed toegankelijk: Altijd goed toegankelijk, bij voorkeur op de begane grond, of met een trap/hellingbaan die niet steiler is dan 15o.
  • Gastheer: De stallingbeheerder heeft de rol van gastheer en is daarvoor speciaal opgeleid en staat achter een open balie.
  • Comfort & Gemak: Er zijn comfortabele en veilige fietsrekken en vrije staanplaatsen voor bijzondere fietsen.
  • Extra service: Leenbuggies en paraplu uitleen, luxe toilet, kluisjes voor je tas of boodschappen, OV fietsen en e-bike oplaadpunten. Maar ook informatie over activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt en EHBO.
  • En als de ruimte het toelaat wordt deze service uitgebreid met een verschoonplek voor babies, bakfietsverhuur, doe-het-zelf reparatiehoek en fietsproducten automaat. Verder behoren pakketkluisjes voor met name winkeliers ook tot de mogelijkheden. Hierdoor is een sterke afname van het aantal bestelbusjes in het centrum realiseerbaar.

In deze folder ServicePunt Stalling vind je meer informatie over de servicestalling.

 

page Servicepunt stalling Godfried de Graaff