Fietsers; goed voor de stadseconomie.

De stad wordt steeds meer een dagje uit. Kleurloze aankopen doe je via internet. Maar voor de leuke boetiekjes, koffietentjes en dergelijke kom je naar de binnenstad. En dat leuke dagje uit begint steeds vaker op de fiets. Heet deze bezoekers welkom in een service-stalling, daar begint het dagje uit. De beleving van de stad verbetert daardoor enorm. Misschien is die meerwaarde wel groter dan de kosten. Natuurlijk kosten stallingen geld. Maar bedenk dat auto’s parkeren ook geld kost. Niet het kaartje, dat betaalt de automobilist. Alle infrastructuur om bij die garage te komen, moet ook aangelegd en betaald worden. En de overlast van rijdende auto’s knaagt aan de beleving van de binnenstad. Dat zijn de verborgen kosten van het autoparkeren.’

Lees meer op: Wat kan de stad nog aan?

 

Service fietsenstalling Godfried de Graaff

Geplaatst in nieuws item.