Ontwerp fietsenstalling Stadhuis klaar

homebox fietsenstalling stadhuis Utrecht Godfried de GraaffHet was best een opgave, het verbouwen van de huidige fietsenstalling onder het oude stadhuis in Utrecht. Nu is het nog een duistere, onaantrekkelijke kelder met een onoverzichtelijke situatie. Aan mij de opdracht om hier een aantrekkelijke en overzichtelijke ruimte van te maken. Een stalling waar de klant van de binnenstad graag komt om zijn fiets te stallen.

Het ontwerp heb ik volledig technisch uitgewerkt; laat de aannemer maar beginnen!

Wil je meer weten waarom een fietsenstalling belangrijk is voor een centrumgebied? Bekijk dan mijn presentaties die ik gegeven heb.

Een frisse kijk op fietsparkeren in de binnenstad

Service stalling

Wil je de technische tekeningen zien? Klik dan hier. 

 

Geplaatst in nieuws item.