Fietsparkeercongres 2014, 2x Presentatie


page Fietsencongres 2014-Service stalling 1

Het Fietsparkeercongres 2014 wordt  georganiseerd door het CROW-Fietsberaad. Op het congres komen alle actuele ontwikkelingen op het gebied van fietsparkeren aan de orde. Voor een ieder die betrokken is bij fietsparkeren is dit HET congres. Ik heb daar 2x een presentatie mogen geven.

Bij de eerste presentatie ging ik in op het realiseren van een fietsenstalling in een bestaand pand. Ik ben met name ingegaan op hoe je zo’n project aanpakt en de noodzakelijke inventiviteit die daarbij nodig is. Een bestaand pand is immers niet bedacht als fietsenstalling.

Bij de tweede presentatie heb ik mijn visie op inpandig fietsparkeren in de binnenstad gegeven. In mijn optiek moet dat veel meer een servicepunt voor de stad zijn. Een punt waar je de bezoeker van de stad dat aanbiedt dat commerciële partijen niet aanbieden, maar wat wel nodig is voor een binnenstad. Nodig omdat de binnenstad steeds meer een beleving moet worden. Onbreekt zo’n beleving dan koopt de consument zijn of haar product wel via een web-shop.

1e Presentatie Stallen in bestaande winkelpanden 

2e Presentatie Service stalling 


 

 

Geplaatst in nieuws item.